Kom det bedste fra havet på grillen og du vil være dig selv evigt taknemmelig – det er nemt at lave og smager super godt. Herunder finder du en lækker og nem opskrift på jomfruhummerhaler på grill med tilbehør.
Leder du efter en opskrift på jofruhummerhaler på grill? Herunder følger en opskrift på jomfruhummerhaler på grill, som både er velsmagende og nem at tilberede.
Du får samtidig forslag til tilbehør, som egner sig særdeles god til jomfruhummerhaler på grill. Se en oversigt over de bedste gasgrill her.
Opskrift: Jomfruhummerhaler på grill
Antal personer: 4 / Forberedelsestid: 15 minutter
Ingredienser:
- 1,5 kilo tilberedningsklare jomfruhummerhaler (de må gerne være danske)
- 50 gram smør
- Olie
- Et bundt persille
- 2 fed hvidløg
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Tænd op i grillen, så den er klar til at grille jomfruhummerhalerne.
- Hak persillen groft og hvidløget fint.
- Fordel jomfruhummerhalerne ud i nogle fade som tåler varme.
- Drys hvidløg og persille over jomfruhummerhalerne, hvorefter du drisler lidt olie over.
- Krydr med salt og peber efter behov.
- Rør lidt rundt i jomfruhummerhalerne så krydderierne fordele sig.
- Fordel skiver af smør ovenpå jomfruhummerhalerne.
- Steg dem i cirka 15 minutter på grillen, hvor du undervejs holder øje med dem.
- Når de er blevet gyldne er de klar til servering.
Tilbehør:
Til jomfruhummerhaler egner et groft brød sig godt. Hertil kan du lave en dressing, gerne med citron og persille i. Du bør i hvert fald ikke glemme citronen, så sørg for at have nogle skiver citron på bordet, når du serverer jomfruhummerhaler.
Du vil heller ikke komme galt afsted ved at servere en let salat som tilbehør og dertil åbne en god flaske hvidvin.